Elazığ'da gençler için anlamlı şiir okuma yarışması

KÜLTÜR SANAT Yayınlanma : 22 Mayıs 2026 05:20 Düzenleme : 22 Mayıs 2026 05:20
Elazığ'da gençler için anlamlı şiir okuma yarışması
Elazığ'da düzenlenen ödüllü şiir okuma yarışmasında öğrenciler, Arif Nihat Asya'nın 'Naat' şiirini seslendirdi ve ödüller sahiplerini buldu.

Elazığ’da, gençlerin milli ve manevi değerlerle bağlarını güçlendirmek amacıyla ödüllü bir şiir okuma yarışması gerçekleştirildi.

ANLAMLI BİR ETKİNLİK

Elazığ İl Müftülüğü ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen bu anlamlı programda, öğrenciler Türk edebiyatının önemli isimlerinden Arif Nihat Asya’nın unutulmaz eseri 'Naat'ı en güzel şekilde seslendirmek için sahne aldı. Gençlerin şuur kazanmasında bu tür etkinliklerin kritik bir rol oynadığına dikkat çeken Elazığ İl Müftü Yardımcısı Bilge Sırım, yarışmanın gençlerin manevi ve ahlaki gelişimlerine sağladığı katkıları vurguladı.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Etkinlik, dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erdi. Müftü Yardımcısı Sırım, emeği geçenlere ve yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür etti. Bu tür organizasyonlar, gençlerin kültürel ve manevi değerlerini pekiştirmek adına büyük bir öneme sahip.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.