Elazığ Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir yalıtım fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Olayda 16 kişi dumandan etkilenirken, yangına müdahale eden bir itfaiye eri de elinden yaralandı.

YANGIN HIZLICA KONTROL ALTINA ALINDI
Yangın ihbarı üzerine olay yerine Elazığ Belediyesi, Yazıkonak Belediyesi ve Yurtbaşı Belediyesi itfaiye ekipleri ile jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yoğun çabası sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

SAĞLIK EKİPLERİ OLAYA MÜDAHALE ETTİ
Yangın sırasında dumandan etkilenen 16 kişiye olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Ayrıca, yangına müdahale sırasında bir itfaiye eri elinden yaralandı. Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.







