Elazığ il protokolü, yılbaşı tedbirlerini denetlemek için GAMER'i ziyaret etti

YAŞAM Yayınlanma : 01 Ocak 2026 03:38 Düzenleme : 01 Ocak 2026 03:38
Elazığ il protokolü, yılbaşı tedbirlerini denetlemek için GAMER'i ziyaret etti
Elazığ İl Protokolü, yılbaşı gecesi güvenlik tedbirlerini denetlemek için GAMER'i ziyaret ederek görevli personeli kutladı ve yetkililerden bilgi aldı.
Elazığ il protokolü, yılbaşı tedbirlerini denetlemek için GAMER'i ziyaret etti

Elazığ İl Protokolü, yılbaşı gecesi için alınan güvenlik ve asayiş tedbirlerini yerinde incelemek amacıyla Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'ni (GAMER) ziyaret etti. Ziyarette, görevli personelin yeni yılı kutlanarak çalışmalarında başarılar dilendi.

PROTOKOLÜN KAPSAMLI KATILIMI

Ziyarete Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Doğan ile İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel katıldı. Protokol üyeleri, merkezde yürütülen faaliyetlere ilişkin yetkililerden detaylı bilgi aldı.

TEDBİRLERİN YERİNDE İNCELENMESİ

Vali Hatipoğlu ve beraberindeki heyet, yılbaşı gecesi için planlanan güvenlik ve asayiş tedbirlerini bizzat denetleyerek çalışmaları yakından takip etti. Bu inceleme, olası acil durumlara karşı hazırlıkların gözden geçirilmesini ve koordinasyonun güçlendirilmesini amaçladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.