Emet Cevizdere Şehitleri MTAL'de yılsonu sergisi ve ödül töreni coşkuyla yapıldı

KÜLTÜR SANAT Yayınlanma : 20 Haziran 2026 11:43 Düzenleme : 20 Haziran 2026 11:43
Emet Cevizdere Şehitleri MTAL'de yılsonu sergisi ve ödül töreni coşkuyla yapıldı
Emet Cevizdere Şehitleri MTAL, yılsonu sergisi ve ödül töreniyle öğrencilerin başarılarını kutladı. İl Milli Eğitim Müdürü, gençlerin özgüvenle hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.
Emet Cevizdere Şehitleri MTAL'de yılsonu sergisi ve ödül töreni coşkuyla yapıldı

Kütahya'nın Emet ilçesinde, Emet Cevizdere Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen yılsonu sergisi ve ödül töreni büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Emet Cevizdere Şehitleri MTAL\

ÖĞRENCİLERİN YIL BOYUNCA HAZIRLADIĞI ÇALIŞMALAR SERGİLENDİ

Yılsonu sergisinde, meslek lisesi öğrencilerinin yıl boyunca ortaya koyduğu eserler, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Öğrencilerin teorik bilgilerini el becerileri ve uygulamalı eğitim deneyimleriyle birleştirerek hazırladığı ürünler, sergide dikkat çekti. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, programda yaptığı konuşmada üretimin önemine vurgu yaparak, gençlerin özgüvenle hareket etmeleri gerektiğini ifade etti.

Emet Cevizdere Şehitleri MTAL\

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Yılmaz, “Siz mesleki eğitimin içerisinde maharet elde ederek ürün ortaya koyacak, tüketimin kölesi olmayacaksınız. Sadece kendinize güvenin ve ‘Ben her yerde varım!’ deyin” sözleriyle gençlere cesaret verdi. Sergide yer alan çalışmaların, öğrencilerin toplumsal sorumluluk ve mesleki ahlak anlayışını geliştirmeyi amaçlayan "Ben Her Yerde Varım" projesinin somut yansımaları olduğu vurgulandı. Ayrıca, programda "43 Adım Projesi" kapsamında başarı gösteren öğrenciler ödüllendirildi. Eğitim, spor ve sanat alanlarında gösterdikleri başarılar için ödül alan öğrenciler arasında tiyatro etkinlikleri ve futbol turnuvasında elde edilen başarılar da yer aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.