Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Regaip Gecesi'nin, yeryüzündeki tüm acıları dindirmeye ve insanlığı iyilikte buluşturmaya vesile olmasını diledi.
SOSYAL MEDYADAN DUYGU YÜKLÜ PAYLAŞIM
Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milletinin ve tüm İslam aleminin Regaip Gecesi ile mübarek üç aylarını tebrik etti. Duaların kabul için göklere yükseldiği bu kutlu gecenin, kalpleri iyilikle doldurmak ve insanlık adına merhamet ve kardeşlik dilemek için bir fırsat olduğunu belirtti.
DÜNYA İÇİN HUZUR VE SEVGİ DİLEĞİ
Paylaşımında, 'Rabbim, dualarımızı kabul eylesin, dünyamızı sevgiyle ve huzurla kuşatsın' ifadelerini kullanan Emine Erdoğan, bu mübarek gecenin yeryüzündeki tüm acıları dindirmeye ve insanlığı iyilikte buluşturmaya vesile olmasını diledi.








