Emine Erdoğan, NATO liderlerinin eşlerini ağırladı

SİYASET Yayınlanma : 08 Temmuz 2026 12:34 Düzenleme : 08 Temmuz 2026 12:34
Emine Erdoğan, NATO liderlerinin eşlerini ağırladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, NATO Zirvesi kapsamında lider eşlerini Çankaya Köşkü'nde ağırladı ve çocukların teknolojiyle ilgili sorunlarına dikkat çekmek için toplantı düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü (NATO) Zirvesi kapsamında Ankara’ya gelen liderlerin eşlerini Çankaya Köşkü’nde ağırladı.

Emine Erdoğan, NATO liderlerinin eşlerini ağırladı 1

LİDER EŞLERİ KÖŞK'TE BULUŞTU

36. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi çerçevesinde gerçekleştirilen bu etkinlikte, Avrupa Birliği Komisyonu dahil olmak üzere Lüksemburg, Karadağ, Slovenya, Estonya, Yunanistan, Danimarka, Almanya, Arnavutluk, Belçika, Çekya, Kanada, Polonya, Litvanya, Güney Kore, Romanya, Finlandiya, Ukrayna ve Fransa liderlerinin eşleri sırasıyla Çankaya Köşkü’ne giriş yaptı.

ÇOCUKLAR VE TEKNOLOJİ TEMALI TOPLANTI

Karşılama programının ardından, lider eşlerinin ‘Çocuklar, Teknoloji ve Güvenlik: Gelecek Nesli Korumak’ temalı yuvarlak masa toplantısına katılması bekleniyor. Bu toplantının amacı, çocukların dijital ortamlarda maruz kaldığı risklere dair farkındalığı artırmak ve ülkeler arasında iş birliğini güçlendirmek olarak belirlendi. Emine Erdoğan, yuvarlak masa toplantısının ardından lider eşleriyle birlikte öğle yemeğinde bir araya gelecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.