Engelli rampası ihlallerine yönelik denetim: 98 sürücüye ceza kesildi

ASAYİŞ Yayınlanma : 24 Ekim 2025 13:54 Düzenleme : 24 Ekim 2025 13:54
Engelli rampası ihlallerine yönelik denetim: 98 sürücüye ceza kesildi
Manisa'da engelli rampası ve park yeri ihlallerine yönelik denetimlerde 98 sürücüye ceza kesildi, 1 araç trafikten men edildi.
Engelli rampası ihlallerine yönelik denetim: 98 sürücüye ceza kesildi

Manisa’da engelli rampası ve park yeri ihlallerine yönelik düzenlenen denetimlerde 98 sürücüye toplam 177 bin 934 lira ceza kesildi, 1 araç trafikten men edildi.

DENEYİM YÜKSELTİLDİ

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik birimleri tarafından 23 Ekim günü gerçekleştirilen denetimlerde, engelli rampası ve park yeri ihlallerine yönelik sıkı kontroller yapıldı. İl genelinde 21 ekip ve 40 personelin katılımıyla yapılan uygulamada toplam 270 araç ve sürücü kontrol edildi.

CİDDİ CEZALAR UYGULANDI

Kusurlu görülen 98 araç ve sürücüsüne toplam 177 bin 934 lira idari para cezası uygulandı. Denetimlerde ayrıca 1 araç trafikten men edildi. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliği için trafik denetimlerinin kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.