Engin Özpınar son yolculuğuna uğurlandı

GÜNDEM Yayınlanma : 17 Eylül 2025 20:48 Düzenleme : 17 Eylül 2025 20:48
Engin Özpınar son yolculuğuna uğurlandı
Bursa'nın sevilen gazetecilerinden Engin Özpınar vefat etti. Cenaze törenine çok sayıda siyasetçi, gazeteci ve sevenleri katıldı.
Engin Özpınar son yolculuğuna uğurlandı

Bursa'nın deneyimli gazetecilerinden Engin Özpınar, 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Uzun süredir tedavi gören Özpınar'ın vefatı, sevenlerini ve meslektaşlarını derinden üzdü.

CENAZE TÖRENİ

Fatih Sultan Mehmet Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından cenaze namazı eda edildi. Törene, İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı ve çok sayıda gazeteci, yakın ve sevenleri katıldı.

SON YOLCULUK

Cenaze namazının ardından Engin Özpınar, Fethiye Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Olay Gazetesi'nin uzun yıllar genel yayın müdürlüğünü yapan Özpınar'ın anısı, meslektaşları ve sevenleri tarafından yaşatılacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.