Epilepsi savaşçısı Sudenur'a doğum günü sürprizi: Gönüller bir oldu!

YAŞAM Yayınlanma : 03 Aralık 2025 03:07 Düzenleme : 03 Aralık 2025 03:07
Epilepsi savaşçısı Sudenur'a doğum günü sürprizi: Gönüller bir oldu!
Kırıkkale'de yaşayan epilepsi hastası Sudenur Cesur (19), gönüllü kadınların sürpriziyle unutulmaz bir doğum günü kutladı. En büyük hayali olan tableti hediye alan Sudenur, ilk kez böyle bir kutlama yaşadığı için çok mutlu olduğunu söyledi.
Epilepsi savaşçısı Sudenur'a doğum günü sürprizi: Gönüller bir oldu!

Kırıkkale'de yaşayan ve 2 yaşından beri epilepsiyle mücadele eden 19 yaşındaki Sudenur Cesur, hayatının en unutulmaz doğum gününü gönüllü kadınların sürpriziyle yaşadı.

UNUTULMAZ BİR KUTLAMA

Özel bir restoranda düzenlenen etkinlikte, gönüllü kadınlar Sudenur için mekanı özenle süsledi. Renkli görüntülere sahne olan kutlamada, doğum günü pastası kesildi, hediyeler takdim edildi. Sudenur'un en büyük hayali olan tabletin hediye edilmesiyle duygu dolu anlar yaşandı.

Sudenur'dan Mutluluk Dolu Tepki

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Çiğdem Kazel ile birlikte pastasını kesen ve mumları üfleyen Sudenur, müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Sudenur Cesur, ilk kez böyle bir kutlama yapıldığını belirterek büyük mutluluk yaşadığını dile getirdi. Annesi Hayriye Cesur da bu anlamlı etkinlik için gönüllü kadınlara minnettarlığını ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.