Adana’nın Saimbeyli ilçesinde, özel öğretim öğrencisi Muhammed Şener’e sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenlendi. Saimbeyli Kaymakamı Emre Aydın, Belediye Başkanı Mahmut Dal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yentürk, Atatürk İlkokulu’nda eğitim gören 3. sınıf öğrencisi otizmli Muhammed Şener’i doğum gününde yalnız bırakmadı. İlçe protokolü, Muhammed’in 9. yaş pastasını sınıfta birlikte keserek mutluluk dolu anlar yaşattı.

SÜRPRİZ KUTLAMA ANLARI
O anlarda büyük bir mutluluk hakim olurken, protokol üyeleri tüm öğrencilerle sohbet ederek sıcak bir ortam oluşturdu. Bu etkinlik, öğrencilerin günlük hayatına neşe kattı ve katılımın önemi vurgulandı.

DAYANIŞMA VE MESAJLAR
Tüm öğrencilerin özel olduğunu ifade eden Kaymakam Emre Aydın, ilçedeki öğrenciler arasındaki dayanışma ve kaynaşmayı güçlendirmek için Muhammed’in bu özel gününde yanında olmayı istediklerini belirtti. Dayanışma ve kardeşliğin en güzel örneğini yaşadıklarını anlatan Belediye Başkanı Mahmut Dal ise Muhammed’e yeni yaşında başarılar diledi.








