Konya'da sivil toplum kuruluşlarıyla istişare toplantısı yapıldı

SİYASET Yayınlanma : 29 Haziran 2026 23:33 Düzenleme : 29 Haziran 2026 23:33
Konya'da sivil toplum kuruluşlarıyla istişare toplantısı yapıldı
Konya'da AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısında sivil toplum kuruluşları ile iş birliği vurgulandı. Katılımcılar, dayanışma ve yardımlaşma kültürünü ele aldı.

Konya'da AK Parti İl Başkanlığı tarafından sivil toplum kuruluşlarıyla önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Konya\

TOPLANTI SİNEVİZYON GÖSTERİMİYLE BAŞLADI

Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantı, katılımcılara yönelik sinevizyon gösterimiyle başladı. Toplantıda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, medeniyetlerinin paylaşmanın ve dayanışmanın medeniyeti olduğunu vurgulayarak, "İnancımız, sevdiğiniz şeylerden başkalarına verin ki gerçek iyiliğe ulaşasınız buyuruyor. Bu ilahi mesaj, asırlardır bizlere yol gösteriyor. Vakıflarımız da bu mesajı en güzel şekilde taşımaktadır," dedi.

Konya\

KOCA KENTİN DAYANIŞMA RUHU

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, şehrin asırlardır vakıf medeniyetinin en güçlü temsilcisi olduğunu belirterek, "Bu şehirde hayır bir kültürdür, infak bir bilinçtir, dayanışma ise hayatın doğal akışıdır. Siz değerli sivil toplum kuruluşları, bu köklü mirası taşımada büyük bir sorumluluk taşıyorsunuz," ifadelerini kullandı. Ayrıca, Konya'daki sivil toplum kuruluşlarının geniş bir yelpazede insani yardımdan eğitime kadar çeşitli faaliyetler yürüttüğünü dile getirdi. AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi de, toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek, katılımcıların çalışmalarından dolayı tebrik etti ve ortak başarı hikayeleri yazmaya yönelik umutlarını paylaştı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.