Van'ın Erciş ilçesinde 2025-2026 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona ererken, 49 bin öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline başladı.

Tenzile Ana İlkokulu'nda Duygusal Anlar
Tenzile Ana İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım töreninde, sınıf öğretmeni Meral Çelik, öğrencileriyle tek tek kucaklaşarak karnelerini verdi. Öğrencileriyle geçirdiği zamandan duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelik, 40 kişilik sınıfındaki her öğrenciyle özel olarak ilgilenerek onlara hediyeler takdim etti.

Öğretmen ve Öğrenciden Tatil Mesajı
Öğretmen Meral Çelik, öğrencileriyle dolu dolu ve keyifli bir dönemi geride bıraktıklarını belirterek, "Aynı zamanda yorulduk. Tatili hak ettik. Bütün çocuklara iyi tatiller diliyorum," dedi. Öğrencilerden Ahsen Altınkaynak ise karnesini aldığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Tatilde ailelerimizle bolca vakit geçirip, kitap okumalıyız," şeklinde konuştu.







