Elazığspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, takımının önünde iki final maçı kaldığını belirterek, "Hele bir yerimizi garantileyelim, ondan sonra rakip kim olursa olsun fark etmez. Elazığspor rakip seçmez, çıkar oyununu oynar" dedi.
İSKENDERUNSPOR MAÇINA HAZIRLIK
Bordo-Beyazlılar, Nesine 2. Lig Beyaz Grup’un 37. haftasında deplasmanda İskenderunspor ile karşılaşacak. Sözeri, bu maçın hazırlıklarının oldukça iyi geçtiğini vurguladı. "12 finalin 10’unu tamamladık. Şimdi önümüzde 2 final kaldı" diyen teknik direktör, kazanmak için sahada olacaklarını ifade etti.
ŞEHRİN DESTEKLE BÜYÜK GÜCÜ
Sözeri, Elazığ şehrinin takıma verdiği desteğin çok önemli olduğunu belirtti. "Bize inanılmaz bir destek verdiler. Taraflarımızın yanımızda olması çok değerli ve kıymetliydi" dedi. Ayrıca, 3 puan alırlarsa play-off'a kalacaklarını ve bu sürecin ardından bir kampa gideceklerini de sözlerine ekledi. Elazığspor'un şampiyonluğu hak ettiğini ve bu yönde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.








