Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) görev yapan sağlık personellerinin ikramiye ve ücret ödemelerinde yaşanan sorunların çözüme kavuşturulduğunu duyurdu. Ersoy, daha önce Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na (TBMM) sunduğu soru önergesiyle, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) bünyesinde görev yapan sağlık işçilerinin ikramiye ve ücret ödemelerindeki aksaklıkları gündeme getirmişti.
SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞTU
Yapılan değerlendirmelerin ardından, sağlık işçilerinin mağduriyetine neden olan sorunlar giderildi. Milletvekili Ersoy'un açıklamasına göre, sorunların çözülmesiyle sağlık çalışanlarının hakları teslim edilmiş oldu.
ERSOY'DAN MEMNUNİYET MESAJI
Milletvekili Ersoy, yaptığı açıklamada şunları söyledi: 'Emekçinin alın terinin karşılığını zamanında alması en büyük önceliğimizdir. Sağlık çalışanlarımızın sabırla bekledikleri bu süreçte, önergemizin olumlu sonuçlanması bizleri son derece mutlu etmiştir. Değerli sağlık emekçilerimize hayırlı olsun.'









