Futbol dünyasının nabzının attığı Kulüpler Birliği'nde, bugün gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı sonucunda heyecan verici bir gelişme yaşandı. Mevcut başkan Ertuğrul Doğan, yapılan oylama sonucunda yeniden başkanlık koltuğuna oturmayı başardı. Bu seçim, spor camiasında yeni bir dönemin başlangıcı olarak yorumlanıyor.
OY BİRLİĞİYLE YENİDEN BAŞKAN
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Türkiye Süper Lig Profesyonel Futbol Kulüpleri Birliği Vakfı'nın bugünkü olağan genel kurulunda, tüm delegelerin oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Bu sonuç, Doğan'ın kulüpler nezdindeki güvenilirliğini ve liderlik vasfını bir kez daha kanıtlamış oldu. Yeni dönemde de kulüplerin ortak çıkarlarını gözetme hedefiyle çalışmalarına devam edecek.
YENİ YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ
Gerçekleştirilen görev dağılımı sonucunda, vakfın başkan yardımcıları da netleşti. Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil, Kocaelispor Başkanı Recep Durul ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, önümüzdeki süreçte başkan yardımcıları olarak görev yapacak isimler oldu. Bu isimlerin de katılımıyla Kulüpler Birliği'nin daha da güçlenmesi ve futbolumuzun gelişimi için önemli adımlar atması bekleniyor.








