Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un sınırları yok, kendi ışığımızı kendimiz yakarız

SPOR Yayınlanma : 29 Nisan 2026 19:41 Düzenleme : 29 Nisan 2026 19:41
Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un sınırları yok, kendi ışığımızı kendimiz yakarız
Ertuğrul Doğan, Trabzonspor'un hiçbir kalıba sığmadığını ve kendi kaderini belirlemedeki kararlılığını vurguladı. Kulübün felsefesi, mücadele ve değişim üzerine kurulu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün varoluşunu sadece bir ihtiyaç değil, güçlü bir başkaldırı olarak tanımladı. "Biz kendi ışığımızı kendimiz yakarız. Trabzonspor, hiçbir kalıba sığmaz" ifadelerini kullandı.

BAŞKALDIRI RUHU

Doğan, Trabzonspor’un sadece kupalara değil, aynı zamanda sapasağlam bir karakter inşa etmeye odaklandığını belirtti. "Trabzonspor’un ruhu, teslimiyeti reddeden, mücadeleyi kutsal sayan bir anlayışla şekillendi. Bordo-Mavili forma, alın terinin, inancın ve haysiyetin simgesi olarak öne çıkıyor. Her oyuncu, bir şehrin geçmişini ve camianın direncini omuzlarında taşıyor," dedi.

TARİHİ BİR YÜRÜYÜŞ

Doğan, 1970’lerin ortasında başlayan bu büyük yürüyüşün Türk futbolunun ezberlerini bozan bir irade olduğunu vurguladı. "Trabzonspor, asla başkalarının kurguladığı hikâyelerde yardımcı rol üstlenmedi. Kendi kaderini kendi kalemiyle yazdı," şeklinde konuştu. Ayrıca, Trabzonspor'un mevcut sistem içinde sıradan bir parça olmayı reddettiğini ve sisteme yön vermek için sahneye çıktığını belirtti. "Kuruluş felsefemiz, boyun eğmek yerine cenk etmekten geçiyor. Bu kulübün duruşu her zaman sabit kalacak," dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.