Erzurum'da okey masasında bıçaklı saldırı: Genç kızlar gövdelerini siper etti

GÜNDEM Yayınlanma : 21 Eylül 2025 09:48 Düzenleme : 21 Eylül 2025 09:48
Erzurum'da okey masasında bıçaklı saldırı: Genç kızlar gövdelerini siper etti
Erzurum'da bir oyun salonunda okey oynayan gençlere bıçaklı saldırı gerçekleşti. Saldırgan, genç kızların gövdelerini siper etmesiyle engellendi. Olay güvenlik kameralarına yansıdı.
Erzurum'da okey masasında bıçaklı saldırı: Genç kızlar gövdelerini siper etti

Erzurum'da bir oyun salonunda yaşanan olay, güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı. Okey oynayan gençlerin bulunduğu salona giren bir şahıs, elindeki 'sallama' tabir edilen bıçakla gençleri tehdit etti.

Bıçaklı Saldırı Anı Anına Kaydedildi

Görüntülerde, şahsın okey oynayan gençlere doğru yürüdüğü, önce tehditlerde bulunduğu, ardından bıçağını çıkararak masadakilere doğru savurduğu görülüyor. Genç kızların saldırgana engel olmak için gövdelerini siper etmesi dikkat çekti.

Korku ve Panik

Bir süre devam eden arbededen sonra, bıçaklı şahıs ve arkadaşı salonu terk etti. Gençler olaydan sonra korku ve panik içinde kaldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.