Erzurum'da şehit annesine bayram hediyesi: Tekerlekli sandalye

YAŞAM Yayınlanma : 26 Mayıs 2026 11:24 Düzenleme : 26 Mayıs 2026 11:24
Erzurum'da şehit annesine bayram hediyesi: Tekerlekli sandalye
Erzurum'da Millî Aile Haftası kapsamında, şehit annesi Hava Akçay'a tekerlekli sandalye hediye edilerek, devletin şehit ailelerine olan desteği vurgulandı.

Erzurum'da, Millî Aile Haftası vesilesiyle Kurban Bayramı arifesinde, şehit annesi Hava Akçay’a anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

Erzurum\

DUYGU DOLU ANLAR

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ziyaret kapsamında, Şehit Yüzbaşı Zeki Akçay’ın 94 yaşındaki annesi Hava Akçay evinde ziyaret edildi. Ziyaret sırasında, Hava Akçay’ın ihtiyaçları doğrultusunda kendisine tekerlekli sandalye hediye edildi. Hava Akçay, devletin kendisini unutmamasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Ziyaret ve hediye edilen tekerlekli sandalye için teşekkür eden Akçay, “Allah devletimize zeval vermesin.” dedi.

Erzurum\

DEVLETİN YANINDA OLDUĞUNU GÖRMEK BİZE GÜÇ VERİYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut, şehit ailelerinin milletin en kıymetli emaneti olduğunu belirtti. Aykut, Millî Aile Haftası ve Kurban Bayramı vesilesiyle gerçekleştirilen bu tür ziyaretlerin, vefa duygusunu yaşatmak ve büyüklerin yanında olunduğunu hissettirmek açısından büyük önem taşıdığını kaydetti. Erzurum genelindeki sosyal hizmet çalışmalarının aralıksız sürdüğünü, şehit aileleri, gaziler, yaşlı bireyler, engelli vatandaşlar ve ihtiyaç sahibi aileler için desteklerin devam edeceğini ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.