Erzurum'da meydana gelen silahlı saldırı olaylarıyla ilgili olarak gözaltına alınan bir kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
OLAY DETAYLARI
Dün saat 21.30 civarında Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan T. A.'ya ait iş yerinin önünde gerçekleşen saldırıda, Turan A. yaralanmıştı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, aynı gece saat 22.00'de Güllüce Camii önünde Alihan Bülbül'ün ateşli silahla vurulmuş halde bulunduğu ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemelerde Bülbül'ün hayatını kaybettiği belirlendi.
ŞÜPHELİ YAKALANDI
Evli ve iki çocuk babası olan Alihan Bülbül'ün, çeşitli suçlardan 32 kaydı olduğu öğrenildi. Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda her iki olayın faili olduğu tespit edilen İbrahim A. (40), olaylardan yaklaşık altı saat sonra saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet işlemlerinin tamamlanmasının ardından, şüpheli adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.








