Erzurum Kent Konseyi Başkanı Tanfer: Gazilerimiz, vatanımızın güvencesidir

GÜNDEM Yayınlanma : 19 Eylül 2025 09:17 Düzenleme : 19 Eylül 2025 09:17
Erzurum Kent Konseyi Başkanı Tanfer: Gazilerimiz, vatanımızın güvencesidir
Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, gazilerin vatan için verdikleri mücadeleyi ve önemini vurguladı. Şehitleri ve gazileri rahmetle andı.

Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GAZİLERİN ÖNEMİ VURGULANDI

Tanfer mesajında, gazilerin bu toprakların varlığının güvencesi olduğunu belirterek, şehitleri ve ebediyete intikal etmiş gazileri rahmetle andı. Kahramanca mücadelelerin, Türkiye'nin bugünlere gelmesinde büyük rol oynadığını vurguladı.

VATAN SEVGİSİ VE BİRLİK BERABERLİĞİ

Mesajında, bağımsızlığın ve vatanın her şeyden üstün tutulması gerektiğini belirten Tanfer, gelecek nesillere şehit ve gazilerin mücadelesini anlatmanın önemini dile getirdi. 15 Temmuz direnişini örnek göstererek, milletin gazi bir millet olduğunu ve bunun büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

ŞEHİT VE GAZİLER ANILDI

Tanfer, mesajını, gazileri tebrik ederek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitleri ve ebediyete intikal etmiş gazileri saygı ve minnetle anarak sonlandırdı. Hayatta olan gazilere sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.