Van'ın Özalp ilçesinde, geçmişte belediye başkanlığı yapmış bir ismin kullandığı otomobilin takla atmasıyla sonuçlanan trafik kazasında dört kişi yaralandı. Olay, bölgede hem şaşkınlık hem de üzüntü yarattı.

SAĞMALI YOLUNDA ŞOK EDEN KAZA
Kaza, öğle saatlerinde Özalp ilçesine bağlı Sağmalı Mahallesi'nin Tepecik mevkisinde meydana geldi. Bir zamanlar belde belediye başkanlığı görevini üstlenmiş olan Zeki Erbulun'un idaresindeki otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebeple kontrolden çıkarak yol kenarında takla attı. Olayın görgü tanıkları, aracın hızla savrulduğunu ve ardından ters döndüğünü belirttiler.

YARALILARA HIZIR GİBİ YETİLDİLER
Kazanın ardından, henüz plakası tespit edilemeyen araçta bulunan dört kişi yaralandı. Olay yerine derhal sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Özalp Devlet Hastanesi'ne taşınarak tedavi altına alındılar. Kazanın nedenlerine ilişkin olarak jandarma tarafından detaylı bir inceleme başlatıldığı öğrenildi.







