Eski Emniyet müdürünün yangında feci ölümü şok etti

ASAYİŞ Yayınlanma : 23 Kasım 2025 00:38 Düzenleme : 23 Kasım 2025 00:54
Eski Emniyet müdürünün yangında feci ölümü şok etti
Hatay'da çıkan yangında eski emniyet müdürü Volkan Cansever hayatını kaybederken, 14 kişi hastaneye kaldırıldı ve kadının kimliği araştırılıyor.
Eski Emniyet müdürünün yangında feci ölümü şok etti

Hatay’da bir yangın faciası yaşandı. 7 katlı apartmanın en alt katında bulunan oto galeride nedeni henüz belirlenemeyen bir yangın çıktı. Yangın, Belen ilçesi Fatih Mahallesi’nde meydana geldi ve dumanlar apartmanı sardı. Bu olayda 14 kişi rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı, iki kişi ise yanarak hayatını kaybetti.

YANGININ DETAYLARI

Yangın, apartmanın en alt katındaki galeride başladı ve hızla yayıldı. Dumanlar binanın diğer katlarını etkiledi, bu nedenle birçok kişi tahliye edildi. Yetkililer, yangının çıkış nedenini araştırıyor ancak henüz bir sonuç elde edilemedi.

KURBANLAR VE ARAŞTIRMALAR

Yanarak can veren erkek şahsın, geçmiş dönemde Belen ilçesinde emniyet müdürü olarak görev yapan Volkan Cansever olduğu ortaya çıktı. Yangında hayatını kaybeden kadının kimliğinin tespiti için ise çalışmalar devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.