Eskişehir'de amatör hırsız, balkondaki motosiklet ekipmanlarını çalarken güvenlik kamerasına yakalandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 30 Ocak 2026 01:21 Düzenleme : 30 Ocak 2026 01:21
Eskişehir'de amatör hırsız, balkondaki motosiklet ekipmanlarını çalarken güvenlik kamerasına yakalandı
Eskişehir'de bir apartmanın balkonundan motosiklet ekipmanlarını çalan amatör hırsız, yüzü açık şekilde güvenlik kamerasına yakalandı ve apartman sakinleri şikayette bulundu.
Eskişehir'de amatör hırsız, balkondaki motosiklet ekipmanlarını çalarken güvenlik kamerasına yakalandı

Eskişehir'in Gökmeydan Mahallesi'nde, bir apartmanın balkonunda bulunan motosiklet ekipmanlarını çalan amatör hırsız, yüzü açık şekilde güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, dün sabah saat 06.51 sıralarında Salkım Söğüt Sokak üzerindeki Gökkuşağı Sitesi'nde meydana geldi. Henüz kimliği belirlenemeyen genç bir erkek şahıs, 20 numaralı apartmandan hırsızlık yaparken, kapıdaki güvenlik kamerasını fark etmedi ve tüm hareketleri kayıt altına alındı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDE HIRSIZLIK ANLARI

Kamera görüntülerinde, şahsın apartmandaki bir kuryeye ait dizlik, yağmurluk ve çanta gibi motosiklet ekipmanlarını aldığı anlar net bir şekilde görülüyor. Şahıs, bu ekipmanları gasp ettikten sonra, diğer balkonları inceleyip apartmanın önünden uzaklaştı. Görüntüler, hırsızın yüzünün açık olması nedeniyle tanımlanmasını kolaylaştırıyor.

APARTMAN SAKİNLERİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Öte yandan, şahsın garajdaki ve erişebildiği diğer balkonlardan da bazı eşyaları çaldığı belirtiliyor. Apartman sakinleri, bu olay üzerine hırsız hakkında şikayette bulundu. Yetkililer, kamera kayıtlarını inceleyerek şahsın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.