Eskişehir'de, kent merkezindeki bir cadde, duraksayan araçların oluşturduğu trafik sorunu ile gündemde. Dörtlü flaşörlerini yakan ve duraksayan 10 araç, trafiğin akışını olumsuz etkiliyor.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNDEN TEPKİ
Tepebaşı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Sakarya 1 Caddesi üzerinde kaydedilen görüntülerde, duraklayan araçların yanına ikinci sıra park eden sürücülerin sayısının fazla olduğu dikkat çekti. Cadde boyunca park halindeki 10 aracın dörtlü flaşörleri yanıp dururken, bu araçlar ilerleyen şeridi kapatıyor.
SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TEPKİ GÖSTERDİ
Motosiklet sürücüsü, bu duruma kayıtsız kalmadı ve “Bütün plakaları çekeceğim. Hepsini de sosyal medyaya koyacağım. Dörtlü yakan istediğini yapabiliyor. Ben de dörtlü yakayım her yere gireyim. Ne güzel dünya” diyerek duruma duyarsız kalan sürücülere tepki gösterdi.







