Eskişehir'de jandarma ekipleri, kaçak tütün ve cep telefonu satışı yapmaya hazırlanan şahısları yakaladı. Operasyon, il jandarma komutanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda gerçekleşti.

KAÇAK MALZEMELER ELE GEÇİRİLDİ
Yapılan araştırmalar neticesinde, şüpheli kişilerin yasa dışı yollarla temin ettikleri faturasız ve gümrük kaçağı cep telefonları ile bandrolsüz, hologramsız tütün ürünlerini piyasaya sürerek haksız kazanç elde etmeyi planladıkları tespit edildi. Bu bilgi üzerine harekete geçen ekipler, iki ayrı noktada operasyon düzenledi.
OPERASYONUN DETAYLARI
Odunpazarı ilçesinde, şüpheli bir şahsın aracında 8 adet faturasız gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Aynı operasyon kapsamında, Seyitgazi ilçesinde başka bir şüphelinin dükkanında ise bandrolsüz, faturasız ve hologramsız 3 bin 600 adet tütün doldurulmuş makaron ile 15 kilogram kıyılmış tütün bulundu. Yakalanan şahıslar hakkında soruşturma başlatıldı.








