Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, deplasmanda Gençlerbirliği'ne 4-3 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Tekke, maçın genel değerlendirmesini yaparken, '2-0 hiç beklemediğimiz andı' diyerek şaşkınlığını ifade etti ve takımın üretkenlik konusunda yetersiz kaldığını belirtti.
DURAN TOPLARDAN NASİPLERİ VARDI
Tekke, Gençlerbirliği'nin iyi oynadığını ve özellikle duran toplardan yararlandığını söyledi. Ayrıca, çalıştıkları alanlardan gol yeme alışkanlığının devam ettiğini ve bunun tüm takımın hatası olduğunu vurguladı. Tekke, '4. golü, hatta 5. gol bile olsaydı bunu kabul etmem mümkün değil' diyerek mağlubiyetin ağırlığını hissettirdi.
SON HAFTALARIN ÇOK ALTINDAYIZ
Trabzonspor'un son haftalardaki performansının çok altında bir oyun sergilediğini belirten Tekke, bunun sebeplerini takım içinde konuşup bulmaları gerektiğini ifade etti. Tekke, boş kaleye kaçırılan bir pozisyonun kırılma anlarından biri olabileceğini söyleyerek, takımın daha iyi olması gerektiğinin altını çizdi.








