Ordu'nun Fatsa ilçesinde gerçekleştirilen 13. Çınar Festivali, tam 8 gün süren etkinliklerin ardından başarıyla tamamlandı.

ETKİNLİKLERLE DOLU BİR FESTİVAL
Festival boyunca sahne alan ünlü sanatçılar Hande Ünsal, Soner Arıca, Grup Ayna ve Elif Kaya, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Yerel sanatçılar da performanslarıyla festivale renk kattı. Her yaştan vatandaşın ilgisini çeken konserler, etkinliklerin en dikkat çekici unsurları arasında yer aldı.
Müzik etkinliklerinin yanı sıra sokak basketbolu, plaj futbolu, plaj voleybolu, satranç ve tekvando gibi birçok spor organizasyonu düzenlendi. Bu organizasyonlarda dereceye giren sporculara kupa ve çeşitli ödüller verildi. Sekiz gün boyunca devam eden bu festival, hem ilçe ekonomisine hem de sosyal yaşama önemli katkılarda bulundu. Yaklaşık 100 bin ziyaretçiyi ağırlayan festival, katılımcılara konserlerden spor müsabakalarına, kültürel etkinliklerden aile aktivitelerine kadar geniş kapsamlı bir deneyim sundu.