Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki kader maçına Fransız hakem atandı!

SPOR Yayınlanma : 09 Aralık 2025 23:21 Düzenleme : 09 Aralık 2025 23:21
Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki kader maçına Fransız hakem atandı!
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki Brann maçı için Fransız hakem Willy Delajod atandı. Yardımcılıklarını Erwan Finjean ve Valentin Evrard yapacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan dorukta! Fenerbahçe, 6. haftada Norveç'in Brann takımına konuk olacağı kritik mücadelede düdük çalması için Fransız hakem Willy Delajod'u bekliyor.

KADER MAÇINDA FRANSIZ HAKEM

11 Aralık Perşembe günü TSİ 23.00'te Brann'ın sahasında oynanacak olan bu önemli karşılaşmayı, Fransa Futbol Federasyonu'ndan deneyimli hakem Willy Delajod yönetecek. Delajod'a yardımcı hakem olarak Erwan Finjean ve Valentin Evrard eşlik edecek. Maçın dördüncü hakemi ise Jeremy Stinat olarak belirlendi.

VAR ODASINDA KİMLER VAR?

Bu kritik mücadelede Video Yardımcı Hakem (VAR) görevini Eric Wattellier üstlenirken, AVAR koltuğunda ise Marc Bollengier oturacak. Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki yolculuğunda bu maçın sonucu büyük önem taşıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.