Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Musaba: Şampiyonluk için her şeyi yapacağız!

SPOR Yayınlanma : 05 Ocak 2026 13:04 Düzenleme : 05 Ocak 2026 13:04
Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Musaba: Şampiyonluk için her şeyi yapacağız!
Fenerbahçe'nin yeni transferi Anthony Musaba, şampiyonluk hedeflediklerini belirterek, "Bu sezon şampiyon olmak için tüm gücümüzle çalışacağız" dedi. Kulübe gelmekten mutlu olduğunu ve taraftarlarla buluşmak için heyecanlı olduğunu ekledi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Hollandalı kanat oyuncusu Anthony Musaba, kulüp televizyonuna verdiği özel röportajda sarı-lacivertli formayı giyecek olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bu sezon şampiyon olmak için tüm gücümüzle çalışacağız" dedi.

BÜYÜK KULÜBÜN PARÇASI OLMAK GURUR VERİCİ

Kendisini 4.5 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeyi imzaladığı için çok mutlu olduğunu belirten Musaba, "Mükemmel hissediyorum çünkü burası benim hayalimdi. Fenerbahçe, dünyadaki en büyük kulüplerden biri ve bu ailenin bir parçası olmak benim için büyük bir gurur. Çok mutluyum ve minnettarım" ifadelerini kullandı. Eski Fenerbahçeli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun Hollanda'dan Türkiye'ye transferinin kendisi için de ilham verici olduğunu söyleyen Musaba, "Ferdi'nin Fenerbahçe'ye transferi büyük bir adımdı. Onunla birlikte oynayan herkes ona hayranlıkla bakıyordu. Fenerbahçe'de oynadığı dönemde onu ve takımı yakından takip ettim" diye konuştu.

HAYALLERE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞMAK GEREKİR

Türkiye'ye ve Süper Lig'e kolay adapte olmasıyla ilgili konuşan 25 yaşındaki futbolcu, "Bunun sebebi sadece kendime inanmam ve asla pes etmemek. Hayallere ulaşmak için hiçbir zaman geç değildir. Bazıları 20 yaşında, bazıları 27 yaşında hayaline ulaşır. Önemli olan inanmak ve çok çalışmak" dedi. Tercih ettiği mevki olarak sol kanadı öne çıkaran Musaba, "Hoca beni nerede oynatmak isterse orada oynarım. İki kanatta da oynayabiliyorum ve hazırım" şeklinde konuştu. Forma rekabetinin kendisini daha iyi yapacağını vurgulayan Musaba, "Kadrodaki üst düzey oyuncularla rekabet etmek benim için bir meydan okuma. Formam için mücadele etmeye hazırım" açıklamasını yaptı.

TARAFTAR KARŞISINA ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM

Fenerbahçe taraftarının karşısına çıkmak için sabırsızlandığını belirten Musaba, "Burada hiç oynamadım ama taraftarları ve atmosferi biliyorum, bu çılgınca. Evimizdeki ilk maçın Aston Villa ile olacağını düşünüyorum. Büyük bir mücadele olacak ama taraftarlarımızı görmek için çok heyecanlıyım" dedi. Hem gol hem de asist katkısı yapmak istediğini söyleyen Musaba, "Asist yapıp takım arkadaşım gol attığında da mutlu olurum, kendim gol attığımda da. İkisi de benim için değerli" ifadelerini kullandı. Farklı ülkelerde futbol oynamanın kendisini daha iyi bir oyuncu yaptığını belirten Musaba, son olarak şampiyonluk inancını yineleyerek, "Şampiyonluğu kazanmayalı uzun zaman oldu. Bu sezon kupayı ait olduğu yere geri getireceğimize yürekten inanıyorum. Bu sezon şampiyon olmak için tüm gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.