Fenerbahçe Opet'ten tarihi başarı: Kadınlar Euroleague'de 7. final!

SPOR Yayınlanma : 17 Nisan 2026 20:46 Düzenleme : 17 Nisan 2026 20:46
Fenerbahçe Opet'ten tarihi başarı: Kadınlar Euroleague'de 7. final!
Fenerbahçe Opet, Kadınlar Euroleague yarı finalinde Spar Girona'yı 76-59 yenerek tarihinde 7. kez finale yükseldi. Başantrenör Miguel Mendez yönetimindeki ekip, Avrupa'nın zirvesi için mücadele edecek.

Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı, Avrupa'nın zirvesine bir adım daha yaklaştı. Yarı finalde İspanyol ekibi Spar Girona'yı 76-59 gibi net bir skorla mağlup eden sarı-lacivertliler, kulüp tarihinin 7. Euroleague finaline adını yazdırdı.

Fenerbahçe Opet\

GİRONA KARŞISINDA FARK YARATTILAR

Principe Felipe Salonu'nda oynanan mücadelede baştan sona üstün bir oyun sergileyen Fenerbahçe Opet, ilk periyodu geride kapatsa da (12-17) devraldığı maçta durumu 37-27'ye getirmeyi başardı. Üçüncü periyotta da kontrolü bırakmayan sarı-lacivertliler, skoru 54-40'a taşıyarak galibiyeti iyice perçinledi. Fenerbahçe'de Gabby Williams 16, Emma Meesseman 14, Sevgi Uzun 10, Julie Allemand 12 ve Iliana Rupert 12 sayıyla galibiyete önemli katkı sağladı.

Fenerbahçe Opet\

MİGUEL MENDEZ'DEN TAKTİKSEL USTALIK

Başantrenör Miguel Mendez yönetimindeki Fenerbahçe Opet, bu önemli zaferle bir kez daha Avrupa basketbol sahnesindeki gücünü gösterdi. Kadınlar Euroleague'deki 7. finaline ulaşan ekip, kupayı kaldırmak için sahaya çıkacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.