SOSYAL MEDYADA YAYILDI
Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde kamyonun kasasında bulunan iki işçinin kendilerine uzatılan ekmek dolu kasaları dökmeleri yer alıyor. Tamamen bayat ekmekle dolu olduğu gözlenen kasadaki ekmeklerin üzerinde bulunan işçilerin ellerine aldıkları kasaları gelişigüzel kasaya doldurdukları görülüyor. Görüntülerde ekmeklerin üzerine basan işçilerin boşalttıkları kasaları da döktükten sonra fırlattıkları da dikkat çekiyor.

SOSYAL MEDYAYI KARIŞTIRDI
Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler tepkilere neden oldu. Konya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fenni Fırın’da kaydedilen görüntüler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

CİHAZLAR DENERKEN OLUŞTU
Konya Büyükşehir Belediyesi de “Tüm üretimini son sistem makinelerle yapan Fenni Fırın, Konya’da en kaliteli ve hijyenik ekmeği 9 lira fiyatla en uyguna Konyalılara sunmaya devam etmektedir. Fabrikanın ikinci etap genişlemesi aşamasında yeni makinelerin denenmesi aşamasında ortaya çıkan ve piyasaya sunulamayacak durumda olan ekmekler, hayvanlara verilmek üzere Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne gönderilmiştir. Bu durum, tek bir defaya mahsus yaşanmıştır. Fenni Fırın, zam yapmadan eski fiyattan ekmek üretimine devam etmektedir” açıklamasını yaptı.
Sosyal medyadaki ekmek görüntüleri ise https://www.facebook.com/watch?v=1507618743724755&locale=tr_TR adresinden yayınlandı.








