Fethiye'de polise ateş açan şüpheliler adliyeye sevk edildi

ASAYİŞ Yayınlanma : 23 Ekim 2025 12:13 Düzenleme : 23 Ekim 2025 12:13
Fethiye'de polise ateş açan şüpheliler adliyeye sevk edildi
Fethiye'de polise ateş açan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Olayda bir polis memuru yaralandı.
Fethiye'de polise ateş açan şüpheliler adliyeye sevk edildi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde uyuşturucu operasyonunda polise ateş açan 2 şüpheli ile onlara yardım eden 3 kişi adliyeye sevk edildi.

UYUŞTURUCU OPERASYONU

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik, İstihbarat ve Kaçakçılık ile Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Fethiye'de uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik bir çalışma başlattı. Operasyon kapsamında, Karaçulha Mahallesi'ndeki bir apartmana düzenlenen baskında, şüpheliler tarafından polislere ateş açıldı.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Açılan ateş sonucu bir polis memuru yaralanırken, şüphelilerden biri yakalandı. Diğer şüpheli ise kaçmaya çalıştı fakat yaklaşık 4 saat süren operasyon sonucunda yakalandı. Yapılan incelemelerde, şüpheli A.K.'nin 20 yıl, V.A.'nın ise 27 yıl 4 ay 7 gün hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Sağlık kontrolünden geçirilen 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.