İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde, iddiaya göre fren yerine gaza basan bir sürücü, otomobilini park etmeye çalışırken zincirleme bir kazaya neden oldu. Araç kontrolden çıkarak geri geri hızla gitti ve önce seyir halindeki bir taksiye, ardından bir ağaca, park halindeki bir otomobile ve son olarak inşaat halindeki bir binaya çarparak durdu. Çarpmanın şiddetiyle binanın camları ve demir korkulukları hasar gördü, sürücü ise hafif şekilde yaralandı.
KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI
Olay, dün saat 14.00 sıralarında Beşiktaş Ulus'ta meydana geldi ve güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin hızla geri geri giderek zincirleme çarpışmalara yol açtığı net bir şekilde görülüyor. Sürücünün hastaneye kaldırıldığı ve kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.
GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLAYI ANLATTI
Hasar gören binanın güvenlik görevlisi Selim Ünaldı, yaşananları şöyle aktardı: 'Araba geri geri gelirken hızlandı. Otomatik vites olduğu için sürücü fren yerine gaza basmış. Süratli bir şekilde gelip korkuluklara ve duvara vurdu. Çarpmanın etkisiyle arkadaki binanın camları patladı, araçlara da zarar verdi. Yolda seyir halindeki taksiye de çarptı. Sürücü hastaneye kaldırıldı, başka kimseye bir şey olmadı.'









