Galatasaray Spor Kulübü, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Florya Metin Oktay Tesisleri'nde anlamlı bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe kulüp başkanı Dursun Özbek ve eşi Mesude Özbek'in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Galatasaray U19 Erkek Futbol Takımı, altyapı sporcuları ve koruma altındaki kız çocukları da katıldı.

Kadınlar Günü'ne özel karma maç
Etkinliğin en dikkat çekici anlarından biri, Galatasaray Kadın Futbol Takımı ile Galatasaray U19 Erkek Futbol Takımı oyuncularının karma maç yapması oldu. Sahaya 'Aynı arma altında. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun' yazılı bir pankartla çıkan takımlar, 15'er dakikalık iki devre halinde mücadele etti. Karşılaşma, karşılıklı gollerle 1-1 berabere sonuçlandı.

Başkan Özbek'ten Kadınlar Günü mesajı
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Dursun Özbek, 8 Mart'ın önemine vurgu yaparak, "Bugün önemli bir gün. Türkiye'deki ve dünyadaki bütün kadınların bu güzel gününü kutluyorum. Barış dolu bir dünya diliyorum. Kadınlarımız her zaman bizim başımızın tacı. Onların bu güzel gününü kutluyorum ve hepsine mutluluklar diliyorum." ifadelerini kullandı. Özbek ayrıca, eşi Mesude Özbek ile evliliklerinin 52. yılını kutlayacaklarını ve bu özel günü aileleriyle birlikte geçireceklerini belirtti. Mesude Özbek ise, "Her günümüz çok güzel geçsin. Kadınlar çok önemli. Bugün de burada futbol takımıyla birlikteyiz. Bu sene de her branşta başarılı olmak istiyoruz." şeklinde konuştu.








