Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarısı, sarı-kırmızılı ekibin 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

İLK GOL MAURO ICARDI'DAN
Maçın başlama düdüğüyle birlikte Galatasaray, hızlı bir başlangıç yaptı. 2. dakikada sağ kanatta topla buluşan Leroy Sane, pasını Yunus Akgün’e gönderdi. Yunus, meşin yuvarlağı ceza sahasına gönderirken, defansın arkasına sarkan Mauro Icardi, topu tek vuruşla ağlarla buluşturdu ve Galatasaray’ı 1-0 öne geçirdi.

YUNUS AKGÜN FARKI ARTIRDI
14. dakikada Jakobs’un sol kanattan yaptığı yerden pasla, Yunus Akgün bir kez daha sahneye çıktı. Yunus’un vuruşu, Goutas’tan döndü fakat 35. dakikada Leroy Sane’nin pası ile tekrar topla buluşan Sara, içeriye çevirdiği topu arka direkte Yunus Akgün’ün ağlara göndermesiyle skoru 2-0’a taşıdı. Mücadelenin ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.







