Trendyol Süper Ligin 10. haftasında Galatasaray, sahasında Göztepeyi 3-1 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırmayı başardı. RAMS Parkta oynanan mücadelede sarı-kırmızılılar, ilk yarıda geriye düşmesine rağmen oyunu çevirmeyi başardı.

GÖZTEPE ÖNE GEÇTİ AMA GALATASARAY DURDURULAMADI
Göztepe, 6. dakikada Efkan Bekiroğlunun golüyle öne geçse de Galatasaray bu gole çabuk yanıt verdi. 19. dakikada Victor Osimhen ile beraberliği yakalayan ev sahibi ekip, ilk yarıyı bu skorla tamamladı. İkinci yarıda ise Galatasaray fırtınası esti. 63. dakikada Gabriel Saranın golüyle öne geçen sarı-kırmızılılar, 66. dakikada Mauro Icardinin ağlarla buluşturduğu golle farkı ikiye çıkardı ve sahadan 3-1 galip ayrıldı.

MAÇTA KIRMIZI KART VE ÖNEMLİ ANLAR
Karşılaşmanın 42. dakikasında Göztepeden Malcom Bokele kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu durum, Galatasarayın ikinci yarıdaki üstünlüğünü daha da pekiştirmesine zemin hazırladı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ikinci yarıda oyuncu değişiklikleriyle takımın hücum gücünü artırırken, Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov ise hamleleriyle oyunu dengelemeye çalıştı.







