Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi tarihine geçen golü: Osimhen sahnede

SPOR Yayınlanma : 23 Ekim 2025 15:55 Düzenleme : 23 Ekim 2025 15:55
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi tarihine geçen golü: Osimhen sahnede
Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, Şampiyonlar Ligi'nde Bodo/Glimt'e karşı 3. dakikada attığı golle kulüp tarihinin en erken golüne imza attı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki en erken golünü Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen ile kaydetti. Bu tarihi an, sarı-kırmızılıların Avrupa arenasındaki önemli başarılarına bir yenisini ekledi.

OSIMHEN'DEN TARİHİ GOL

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının 3. haftasında Bodo/Glimt ile karşı karşıya gelen Galatasaray, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Maçın henüz 3. dakikasında sahneye çıkan Victor Osimhen, attığı golle kulüp tarihine geçti. Nijeryalı forvet, Mario Lemina'nın asistinde ceza sahası sol çaprazından yaptığı etkili vuruşla fileleri havalandırarak takımını öne geçirdi.

ESKİ REKOR FELIPE MELO'YA AİTTİ

Osimhen'in bu golü, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki en hızlı golü olarak kayıtlara geçti. Daha önceki rekor, 2013 yılında Kopenhag ile oynanan maçta Felipe Melo'nun 9. dakikada kaydettiği gole aitti. Bu başarı, Osimhen'in formunun ve takımın gol yollarındaki etkinliğinin bir göstergesi oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.