Galatasaray kafilesinden RAMS Park House projesine özel ziyaret

SPOR Yayınlanma : 01 Nisan 2026 16:53 Düzenleme : 01 Nisan 2026 16:53
Galatasaray kafilesinden RAMS Park House projesine özel ziyaret
Galatasaray yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları, RAMS Park House Maslak Satış Ofisi'ni ziyaret etti. Başkan Dursun Özbek, şampiyonluk primi olarak futbolculara proje kapsamında bedelsiz daire verileceğini duyurdu.
Galatasaray kafilesinden RAMS Park House projesine özel ziyaret

Galatasaray Spor Kulübü'nün yönetim kurulu üyeleri, teknik heyeti ve futbolcuları, RAMS Park House Maslak Satış Ofisi'ni ziyaret ederek projeyi yakından inceledi.

PROJE ALANINDA DENEYİM VE BİLGİLENDİRME

Gerçekleştirilen ziyarette, konuklara proje hakkında detaylı bilgiler verildi ve örnek daire gezdirildi. Satış ofisinde bulunan özel deneyim alanlarında projenin yaşam kurgusu, üç boyutlu sunumlarla aktarıldı. Immersive Room'daki gösterim ve örnek dairedeki oyun alanı, futbolcuların keyifli anlarına sahne oldu. Etkinliğe, kulüp başkanı Dursun Özbek, Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdullah Kavukçu, Teknik Direktör Okan Buruk ve birçok tanınmış futbolcu katıldı.

BAŞKAN ÖZBEK'TEN RAMS'A TEŞEKKÜR VE SÖZLER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, RAMS'ın başarılı projelerine vurgu yaparak iş birliğinin devamlılığını diledi. Özbek, özellikle Mecidiyeköy'deki rezidans projesinin tamamlanmasıyla ilgili RAMS Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Devran Bülbül'den söz alarak, mayıs ayı itibarıyla satılan dairelerin tamamlanmasını talep etti. Başkan Özbek, şampiyonluk primi olarak RAMS Park projesinden futbolculara bedelsiz daire verileceğinin müjdesini verdi. Ayrıca, Galatasaray çalışanları için özel fiyatlandırma konusunda da görüşmeler yapılacağını belirtti.

DEVRAM BÜLBÜL'DEN GALATASARAY'A VURGU VE DESTEK

RAMS Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Devran Bülbül, Galatasaray'a olan derin sevgisini ve ilgisini dile getirerek, çocukluk aşkı olan kulübe her zaman destek olacağını vurguladı. Bülbül, şampiyonluk primi olarak 5 daireyi futbolculara hediye etme sözünü yineleyerek, tüm Galatasaraylı yöneticilere, futbolculara ve çalışanlara daire konusunda en iyi şartlarda yardımcı olacağının garantisini verdi. Teknik Direktör Okan Buruk da RAMS'ın Türk futboluna ve sporuna verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, projelerin motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.