Gaziantep'te rehine krizi: Eşini rehin alan şahıs operasyonla yakalandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 10 Mayıs 2026 14:08 Düzenleme : 10 Mayıs 2026 14:08
Gaziantep'te rehine krizi: Eşini rehin alan şahıs operasyonla yakalandı
Gaziantep'te cezaevinden çıkan bir şahıs, eşini rehin aldı. Uzun süren ikna çabaları sonucunda kadın yara almadan kurtarıldı, şahıs gözaltına alındı.
Gaziantep'te rehine krizi: Eşini rehin alan şahıs operasyonla yakalandı

Gaziantep'te cezaevinden çıkan bir kişinin eşini rehin alması, mahallede korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. Olay, sabah saatlerinde Şahinbey ilçesindeki Karataş Mahallesi'nde gerçekleşti.

Gaziantep\

POLİS EKİPLERİ HIZLA MÜDAHALE ETTİ

İddialara göre, cezaevinden kısa bir süre önce tahliye olan ismi henüz belirlenemeyen şahıs, aynı evde yaşadığı eşini rehin aldı. Durumu fark eden çevredekiler, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine intikal eden çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi, bölgedeki güvenlik önlemlerini artırdı.

Gaziantep\

REHİNE KURTARILDI, ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri, şahsı ikna etmek için uzun süre çaba sarf etti. Nihayetinde düzenlenen operasyon sonucunda, rehin tutulan kadın yara almadan kurtarıldı ve şüpheli gözaltına alındı. Sağlık ekipleri, kadını kontrol amacıyla ambulansa alırken, sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.