Gaziantep'te iki gündür süren şiddetli yağışlar, bir binanın zemin katındaki duvarın yıkılmasına neden oldu. Bu durum, binanın zemininin sular altında kalmasına ve garajdaki araçların çamur içerisinde mahsur kalmasına yol açtı.

Şiddetli Yağışların Etkisi
Şahinbey ilçesi Narlıtepe Mahallesi'nde dün gece meydana gelen olayda, 7 katlı bir apartmanın zemin katının duvarı, etkili olan sağanak yağışlar sırasında dayanamayarak yıkıldı. Yıkımın ardından binanın zemin katını adeta bir göle çeviren su ve çamur, garajda park halindeki bir otomobil ile motosikleti tamamen kapladı.

Yol Kısmen Çöktü
Duvarın yıkılmasıyla birlikte, binanın üst tarafında bulunan yolun da bir kısmının çöktüğü gözlemlendi. Bu durum, bölgede yaşayanlar için ek güvenlik endişeleri yarattı. Yetkililer, bölgede incelemelerde bulunarak olası risklere karşı önlemler aldı.







