Gebze'de yürek burkan kaza: Okul çıkışı servis minibüsü ilkokul öğrencisine çarptı, küçük Elanur hayatını kaybetti

ASAYİŞ Yayınlanma : 04 Şubat 2026 16:56 Düzenleme : 04 Şubat 2026 16:56
Gebze'de yürek burkan kaza: Okul çıkışı servis minibüsü ilkokul öğrencisine çarptı, küçük Elanur hayatını kaybetti
Kocaeli Gebze'de okul önünde servis aracının çarptığı 1. sınıf öğrencisi Elanur Tabakoğlu hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Beylikbağı Cumhuriyet Mahallesi Köroğlu Caddesi üzerindeki Bilgi İlkokulu'nun önünde meydana gelen trajik bir kazada, okul çıkışı servis aracına binmek için karşıya geçmeye çalışan 1. sınıf öğrencisi Elanur Tabakoğlu yaşamını yitirdi. Olay, ilkokul öğrencilerinin güvenliği konusunda derin endişelere yol açtı.

KAZA ANINA İLİŞKİN DETAYLAR

Edinilen bilgilere göre, 41 P 3597 plakalı servis minibüsü, okul çıkışı servise binmek üzere yolun karşısına geçmeye çalışan minik Elanur'a çarptı. Çevredekilerin hemen ihbarı üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kaza yerinde yaptıkları ilk müdahalede, aracın çarpması sonucu ağır yaralanan küçük çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza sonucu hayatını kaybeden Elanur Tabakoğlu'nun cenazesi, incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Kazaya karışan servis minibüsünün sürücüsü ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bu acı olayla ilgili olarak kapsamlı bir soruşturma başlatıldığı ve kazanın nedenlerinin araştırılacağı bildirildi. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için okul çevrelerindeki trafik güvenliği önlemlerinin artırılması gerektiği vurgulandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.