Gelibolu'da motosiklet kazası: Cenk Atsay hayatını kaybetti

ASAYİŞ Yayınlanma : 06 Kasım 2025 17:42 Düzenleme : 06 Kasım 2025 17:42
Gelibolu'da motosiklet kazası: Cenk Atsay hayatını kaybetti
Gelibolu'da motosiklet kazasında Cenk Atsay hayatını kaybetti. Kazanın ardından kask takmanın önemi vurgulandı.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde meydana gelen trajik bir kaza, motosiklet sürücüsü Cenk Atsay'ın (38) hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

4 Kasım tarihinde akşam saat 22.00 sıralarında, Celal Nuri İleri Caddesi üzerinde motosikletiyle seyir halinde olan Atsay, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek düştü. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekipleri hızla olay yerine ulaştı. İlk müdahalenin ardından yaralı olarak Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Atsay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KASK TAKMAMANIN SONUCU AĞIR OLDU

Çanakkale Valiliği, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, kaza anında motosiklet sürücüsünün kask takmamasının ne denli tehlikeli sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekti. Valilik, "Kask takmamak, yalnızca bir kural ihlali değil, hayati bir risktir. Trafiğe çıkarken her zaman kask ve koruyucu ekipmanlarımızı eksiksiz kullanalım. Unutmayalım; bir anlık ihmal, bir ömürlük pişmanlık olabilir" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.