Girişimci kadınlar dikkat! Türk Telekom'dan 15 bin kişilik dijital devrim ve 2 milyon TL hibe fırsatı kapıda!

GÜNDEM Yayınlanma : 19 Kasım 2025 06:56 Düzenleme : 19 Kasım 2025 06:56
Girişimci kadınlar dikkat! Türk Telekom'dan 15 bin kişilik dijital devrim ve 2 milyon TL hibe fırsatı kapıda!
Türk Telekom'un 'Dijitalde Hayat Kolay' projesiyle 81 ilde 15 bin kadına dijital eğitim verilecek. Proje kapsamında seçilecek 20 girişimci kadına toplam 2 milyon TL hibe dağıtılacak.

Türk Telekom, yaklaşan ‘Dünya Girişimci Kadınlar Günü’ vesilesiyle, 81 il genelinde 15 bin kadına dijital eğitim sunmayı amaçlayan 'Dijitalde Hayat Kolay' projesinin hibe değerlendirme aşamasına ulaştığını duyurdu.

KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNİ DİJİTAL DÖNÜŞÜMLE GÜÇLENDİRME

Bu önemli proje, kadınların kendi iş modellerini hayata geçirmeleri ve dijital ekosistemde büyümeleri için eşsiz bir fırsat sunuyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Habitat Derneği ile omuz omuza yürütülen bu girişimde, 2025 yılı programı kapsamında mentörlük süreçlerinin başarıyla tamamlandığı bildirildi.

20 GİRİŞİMCİ KADINA MİLYON TL'LİK HİBE MÜJDESİ

Türk Telekom Kurumsal İletişim Direktörü Arif Sancaktaroğlu, girişimci kadınların dijitalleşme yolculuklarında kendilerine destek olacaklarını vurguladı. 'Dijitalde Hayat Kolay' projesiyle 2019'dan bu yana binlerce kadının dijital yetkinliklerini artırdıklarını belirten Sancaktaroğlu, yıl sonuna kadar 81 ilde toplam 15 bin kadına ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Ayrıca, mentörlük desteği alan girişimci kadınlar arasından seçilecek 20 kişiye toplam 2 milyon TL hibe verileceği müjdesini verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.