Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın seçimli genel kurulu, yoğun bir katılım ile başarıyla gerçekleştirildi.
MEVCUT BAŞKAN YENİDEN SEÇİLDİ
Genel kurulda mevcut başkan Niyazi Coşkun, delegelerin güvenoyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi. Seçim süreci, demokratik bir ortamda gerçekleşti ve adaylar, esnafın sorunlarına yönelik çözüm önerilerini ve ilçedeki ticari hayatı geliştirmeye yönelik projelerini delegelerle paylaştı.
COŞKUN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI
Seçim sonuçlarının ardından başkanlık görevine devam edecek olan Coşkun, teşekkür konuşmasında, “Bu süreçte yanımda olan tüm esnaf kardeşlerime, oy kullanan delegelerimize ve aday arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep birlikte Gölbaşı esnafının sorunlarını çözmek, dayanışmayı artırmak ve odamızı daha ileriye taşımak için çalışacağız” ifadelerini kullandı. Coşkun, yeni dönemde esnafın ekonomik şartlarını iyileştirmeye yönelik projelere odaklanacaklarını ve mesleki eğitim çalışmalarını artıracaklarını belirtti.








