Gölcük’te yeniden inşası tamamlanan iki okul, Kasım ayındaki ara tatilde eğitim vermeye başlayacak. Bu projeler, ilçenin eğitim altyapısını güçlendirme hedefi doğrultusunda önemli bir adım niteliği taşıyor.

OKUL YAPILARINDA SON AŞAMALAR
Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi ve Şehit İsmail Demircan İlkokulu, yapım sürecinin sonlarına yaklaşırken, Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu. Her iki okulda da modern eğitim olanakları sağlamak amacıyla kapsamlı çalışmalar yapılıyor.

YENİ PROJELER YOLDA
Gölcük’te eğitim kalitesini artırmaya yönelik diğer projeler de hızla ilerliyor. Değirmendere’deki 12 sınıflı Özel Eğitim Uygulama Okulu ile Donanma İlkokulu bahçesinde inşa edilen 35 sınıflı Vehbi Koç Vakfı Semahat Arsel İlkokulu’nun yapım çalışmaları devam ediyor. Ayrıca, İhsaniye, Yazlık Tabosan ve Hisareyn İlkokulları için yeni projeler de kısa süre içinde ihaleye çıkacak.







