Hacı adayları, Arnavutköy'den dualarla kutsal yolculuğa uğurlandı

YAŞAM Yayınlanma : 16 Nisan 2026 10:37 Düzenleme : 16 Nisan 2026 10:37
Hacı adayları, Arnavutköy'den dualarla kutsal yolculuğa uğurlandı
Arnavutköy’de hac adayları, düzenlenen anlamlı bir programla kutsal yolculuklarına dualarla uğurlandı. Kaymakam ve Başkan, hac ibadetinin önemine vurgu yaptı.
Hacı adayları, Arnavutköy'den dualarla kutsal yolculuğa uğurlandı

Arnavutköy Belediyesi ve İlçe Müftülüğü iş birliğiyle düzenlenen Hacı Adayları Uğurlama Programı, Surre Alayı geleneği eşliğinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Hacı adayları, manevi bir atmosferde kutsal yolculuklarına uğurlandı.

Hacı adayları, Arnavutköy\

ANLAMLI UĞURLAMA PROGRAMI

Arnavutköy’de hac ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gitmeye hazırlanan vatandaşlar için anlamlı bir uğurlama programı düzenlendi. Program, Arnavutköy Belediyesi Düğün ve Davet Salonu’nda yapıldı ve Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, İlçe Müftüsü Ümit Kartal, AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Salim Gökhan Gürek ile din görevlileri, hacı adayları ve aileleri katıldı. Hacı adaylarına İlçe Müftülüğü tarafından hac eğitimi verildi.

Hacı adayları, Arnavutköy\

BAŞKAN VE KAYMAKAM'DAN ANLAMLI MESAJLAR

Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, hac ibadetinin büyük bir nasip olduğunu belirterek, hacı adaylarının çok kıymetli bir yolculuğa çıktığını ifade etti. Başkan Candaroğlu da hacın bir arınma ve yeniden diriliş süreci olduğunu vurguladı. Programda, dualar eşliğinde hacı adaylarına manevi bir uğurlama yapıldı. Ayrıca, Kurra Hafız Mahfuz Baka tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve ilahi dinletisiyle duygulu anlar yaşandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.