Hanife Nur ve İzzet Can mutluluğa “Evet” dedi

YAŞAM Yayınlanma : 18 Kasım 2025 13:39 Düzenleme : 18 Kasım 2025 13:43
Hanife Nur ve İzzet Can mutluluğa “Evet” dedi
MEKPAN Panel Yönetim Kurulu Başkanı ve Konyaspor Başkanvekili Celalettin Hakan Katırcı’nın yeğeni İzzet Can ile Hanife Nur, İkonia Garden’da düzenlenen nikâh töreninde yaşamlarını birleştirdi. Törene çok sayıda önemli isim katıldı.

MEKPAN Panel Yönetim Kurulu Başkanı ve Konyaspor Başkanvekili Celalettin Hakan Katırcı’nın yeğeni İzzet Can, hayatını Hanife Nur ile birleştirdi.

Fadimana – Osman Şimşekli çiftinin kızları Hanife ile Havva Nur – İbrahim Gökyer çiftinin oğulları İzzet Can, geçtiğimiz hafta sonu İkonia Garden Düğün ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen nikâh töreninde birbirlerine “evet” diyerek mutlu birlikteliklerinin en önemli adımını attı.

NİKÂHI BAŞKAN KAVUŞ KIYDI

Çiftin nikâhını Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş kıyarken; nikâh şahitliklerini Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konyaspor Başkanı Ömer Atiker ve Öntur Plaza Genel Müdürü Serhat Güler yaptı.

AİLELERİN MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNDU

Şimşekli ve Gökyer aileleri, düğün törenine katılan misafirleriyle yakından ilgilenerek evlatlarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu dostları, akrabaları ve sevenleriyle paylaştı.

KATIRCI’DAN TEŞEKKÜR

MEKPAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Konyaspor Yönetim Kurulu Başkanvekili Celalettin Hakan Katırcı, yeğeni İzzet Can’ın düğün törenine katılan tüm misafirlere teşekkürlerini iletti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.