Muş'un Hasköy ilçesinde, seyir halindeki bir otomobilin kontrolden çıkarak alev alması yürekleri ağızlara getirdi. Olay, Hasköy-Mutki kara yolu üzerindeki Kaymakam Çeşmesi mevkiinde meydana geldi. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle başlayan dehşet dolu anlar, aracın alevler içinde kalmasıyla doruğa ulaştı.

UÇURUMDAN KAÇARKEN ALEVLER SARDI
Muş'tan Bitlis'in Mutki ilçesine doğru ilerleyen otomobil, bilinmeyen bir nedenle sürücünün kontrolünden çıktı. Uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtulmak için aracını yol kenarındaki bir rampaya çarparak durduran sürücü, ne olduğunu anlayamadan aracının alev aldığını gördü. Kendi imkanlarıyla otomobilden kurtulan sürücü, durumu derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine hızla itfaiye ekipleri sevk edildi.
CAN KAYBI YAŞANMADI, ARAÇ KULLANILAMAZ HALDE
Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak ve söndürmek için seferber oldu. Kısa sürede müdahale eden ekipler, alevleri tamamen söndürmeyi başardı. Ancak yangının etkisiyle otomobil kullanılamaz hale geldi. Bu dehşet verici olayda şans eseri herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmaması teselli oldu. Yetkililer, olayın ardından kapsamlı bir inceleme başlattı.







