Hatay'ın Erzin ilçesinde, bir narenciye bahçesinden 2 ton portakal çalmaya çalışan 5 şahıs, jandarma ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Olay, sabah saat 09.00 sıralarında Mahmutlu Mahallesi Küme Evleri mevkiinde gerçekleşti.

JANDARMA DEVRİYESİ ŞÜPHELİLERİ FARK ETTİ
Devriye gezen jandarma ekipleri, M.V. isimli şahsa ait bahçede şüpheli hareketler gözlemledi. Yapılan kontrollerde, 5 şahsın piyasa değeri yaklaşık 40 bin Türk lirası olan portakalları çalarak bir araca yüklediği tespit edildi. Şahıslar, hırsızlık eylemi sırasında anında suçüstü yakalandı.

ÇALINAN MAL SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ
Olay sonrasında, çalınan 2 ton portakal sahibine iade edildi. Hırsızlıkta kullanılan araç ise trafikten men edilerek yediemin otoparkına kaldırıldı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı ve yasal işlemler devam ediyor.







