Sağlık ve sosyal hizmetler alanında faaliyet gösteren HEKİMSEN sendikası, hekimler ve diğer sağlık çalışanları için önemli bir müjdeyi duyurdu. Sendika, sıfır araç sahibi olmak isteyen üyeleri için bir otomotiv firmasıyla özel bir anlaşmaya imza attı. Bu işbirliği sayesinde sendika üyeleri, standart filo indirimlerinin ötesinde kurumsal fiyat avantajlarından yararlanarak araç sahibi olabilecekler. Detaylı indirim oranlarının ise yakın zamanda kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

OTOKOÇ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
HEKİMSEN'in Otokoç ile imzaladığı protokol, üyelerin ekonomik şartlardaki zorluklara karşı alım güçlerini desteklemeyi amaçlıyor. Proje kapsamında Ford marka araçlar, sendika üyelerine özel filo avantajları ve kurumsal satın alma fırsatlarıyla sunulacak. Bu anlaşma, ciddi fiyat avantajlarının yanı sıra güvenilir bir hizmet ağı ve sürdürülebilir destek modelini de beraberinde getiriyor. Elde edilen net indirim oranlarının önümüzdeki günlerde netleşerek duyurulması öngörülüyor.
SAĞLIK ÇALIŞANLARININ REFAHI ÖNCELİKLİ
Sendikadan yapılan açıklamada, HEKİMSEN'in sadece mesleki haklar mücadelesiyle sınırlı kalmadığı, üyelerin ekonomik ve sosyal yaşamlarını doğrudan etkileyen projeleri de önceliklendirdiği vurgulandı. Açıklamada, artan ekonomik koşullar karşısında sağlık çalışanlarının desteklenmesinin büyük önem taşıdığına dikkat çekilerek, "Hekimlerimizin yaşam standardı bizim için önceliktir. Alım gücünü korumaya yönelik geliştirdiğimiz bu model, önümüzdeki süreçte farklı sektörlerde kurulacak yeni işbirlikleriyle daha da genişletilecektir" ifadeleri kullanıldı. Bu çerçevede, AL-KON Konfederasyonu ve HEKİMSEN Genel Başkanı Uzm. Dr. Adil Kurban, Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci ile de bir araya gelerek sağlık camiasına yönelik yeni projeler ve kurumsal işbirlikleri üzerine görüşmeler gerçekleştirdi.







